کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اخراج ۴۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از طریق استان خراسان‌رضوی | شرافتی‌راد: تا پایان سال تمام اتباع غیرمجاز را اخراج می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۵۰۱۹۵
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
  • ۱
اخراج ۴۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از طریق استان خراسان‌رضوی | شرافتی‌راد: تا پایان سال تمام اتباع غیرمجاز را اخراج می‌کنیم
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان‌رضوی گفت: از مردادماه سال ۱۴۰۲ تاکنون (۲۰ شهریور ۱۴۰۳)، ۴۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از استان طرد شده‌اند.

حسین شرافتی‌راد در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار داشت: از مردادماه سال گذشته تاکنون، حدود ۴۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز به دو شکل خودمعرف و دستگیری از طریق استان خراسان‌رضوی به افغانستان بازگشت داده شده‌اند و این کار همچنان با سرعت و جدیت دنبال می‌شود.

وی تأکید کرد: همچنین تا پایان امسال، تمام اتباع غیرمجاز استان خراسان‌رضوی را از کشور اخراج می‌کنیم.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان‌رضوی با اشاره به حضور ۴۰۰ هزار تبعه مجاز افغانستانی در خراسان‌رضوی، خاطرنشان کرد: این اتباع در حال حاضر مشمول استفاده از خدمات جمهوری اسلامی ایران هستند و بنابر سیاست‌های دولت به‌تدریج باید بستر‌های لازم برای بازگشت آن‌ها به کشور افغانستان آماده شود تا خدمات لازم را در کشور خود دریافت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
0
2
از مسئولان تقاضا داریم به فکر طرد اتباع مجاز هم باشید بسیاری از اینها به دلیل آشنایی با جامعه وقوانین ونیازهای مردم باانجام کارهای غیرقانونی ویا دور زدن قوانین از طرق مختلف صاحب کار ومسکن وملک وشغل ومغازه و...شده اندکه داشتن آنها به صورت قانونی ممنوع است وکمک خوبی هم برای اسکان واشتغال اتباع غیرمجاز هستند بنابراین طرد سریع تر اینها بیشتر از اتباع غیر مجاز می تواند مفید واقع شود
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->